header CCDG

Scoala Gimnaziala "Garabet Ibraileanu", Targu Frumos, Activitati, Decembrie 2015

 
 
DIN SUFLET PENTRU O INIMA DE COPIL
 
 
Elevii Scolii Gimnaziale "Garabet Ibraileanu" Targu Frumos au desfasurat saptamana aceasta Campania de voluntariat cu tema"Din suflet pentru o inima de copil", aflata la cea de a II-a editie.
Activitatea s-a desfasurat in cadrul Proiectului "Mananca responsabil", in parteneriat cu Liceul Tehnologic Special "Trinitas" Tg. Frumos si Complexul de Servicii Sociale pentru Copii Tg. Frumos.
Pe langa hainute, rechizite, jucarii, dulciuri din comert, copiii nostri au oferit semenilor lor si dulciuri facute in casa, fructe care au venit sa completeze atmosfera de sarbatoare si starea de multumire a tuturor celor implicati. 
Le multumim pentru sprijinul neconditionat de care au dat dovada si  pentru dorinta de a aduce bucurie in sufletele acestor copii.
Sarbatori fericite tuturor!
 
 
ccdg0575
 
ccdg0577
 
ccdg0579
 
ccdg0580
 
ccdg0581
 
ccdg0582
 
ccdg0584

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....