header CCDG

C.S.E.I.,, SF. ANDREI,, GURA HUMORULUI, Activitati 1, Ianuarie 2016

DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII ,,SĂNĂTATE DIN FRUCTE ȘI LEGUME”
ÎN CADRUL PROIECTULUI EUROPEAN ,,MĂNÂNCĂ RESPONSABIL”
 
 
În scopul stimulării interesul elevilor pentru consumul de alimente sănătoase, la C.S.E.I. ,,Sf.Andrei” a fost realizată o activitate practică intitulată ,,Sănătate din fructe și legume” .
Cu această ocazie, elevii claselor a IV a A și a III a A împreună cu învățătoarele Antonia Dușa și Gabriela Mîndrilă au ales legume și fructe din piața agroalimentară a orașului Gura Humorului, după care, în sala de clasă au vizionat un material Power Point despre importanța fructelor și a legumelor pentru sănătatea lor. Prin diferite jocuri, elevii au fost antrenați în activitatea de recunoaștere a alimentelor după formă, culoare și gust .
Elevii au rămas plăcut impresionați de această activitate și și-au propus să consume în viitor fructe și legume și să transmită și în familie și comunitate aceste informații.
 
Coordonatori activitate,
Prof. înv. Antonia Dușa
Prof. înv. Gabriela Mândrilă
 
ccdg0055
 
ccdg0056
 
ccdg0057
 
ccdg0058
 
ccdg0059
 
ccdg0060
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....