RĂSFĂȚ ÎN BUCĂTĂRIA BUNICII
Astăzi, 4 februarie, elevii claselor a V-a, alături de comitetul Eco al Școlii “Al.I.Cuza” Bacău, coordonați de diriginți au organizat activitatea din cadrul proiectului European “Mănâncă responsabil”.
Activitatea organizată în Amfiteatrul Radu Beligan a purtat numele “Răsfăț în bucătăria bunicii”. În cadrul acesteia, elevii au prezentat eseuri despre o alimentație și viață sănătoasă, powerpoint-uri despre importanța fructelor și legumelor și, cel mai important, produsele tradiționale românești preparate de mămici și bunici.
Dna Maria Ionos, reprezentant al APM Bacău, a prezentat elevilor informații noi și interesante în legătură cu un stil de viață sănătos.
Elevii participanți au învățat că trebuie să includă în alimentația lor fructe, legume, dar mai ales să reînvie obiceiurile bunicilor și străbunicilor și să promoveze produsele tradiționale românești.

























