header CCDG

Scoala Gimnaziala "H. M. Berthelot", Ploiesti, Tu ai un stil de viata sanatos?, Ianuarie 2016

 
 
 ” TU, AI UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ?”
 
 
                       În data de 20-01-2016 elevii claselor a VII -a A  și B   au desfășurat activitatea ” Tu, ai un stil de viață sănătos?”  Activitatea a  avut următostele obiective : - adoptarea unui stil de viață sănătos în rândurile elevilor și a familiilor acestora;- combatere obezități ;-însuțirea unor deprinderi de alimentație  responsabilălă ; -activități sportive și recreative într-un mediu curat ; -renunțarea la deprinderi alimentare nesănătoase și sedentarism. 
          La începutul activității elevii au scris pe bilețele ce înțeleg prin ”stil de viață sănătos” . Bilețelele au fost lipite pe tablă și citite de  o elevă , a  urmat o scurtă informare referitoare la adoptrea unui stil de viață sănătoas . Doamnele profesor împreună cu părinții și bunicii au pregătit o expoziție de  dulcețuri si gemuri preparate acasă, comitetul eco împreună cu  elevii au pregătit salate și frigărui din fructe și legume cultivate în gospodăriile proprii . La sala de sport o parte din elevi, coordonați de doamna profesor de educație fizică  s-au  relaxat la coșul de baschet și la masa de tenis de masă.   La sfârșitul activității elevii s-au reunit în sala de clasă unde au stabilit punctele slabe și punctele tari ale abordării unui stil de viață sănătos. 
 Activitatea  s-a incheiat cu degustări din bunătățile din borcanele bunicii, din salatele preparate de colegi și cu promisiunea ca această activitate să devină un obicei lunar.
 Resposabilii activității: prof. Cristina Vîrghileanu, Dorina Brebenel, Alina Arion, Floare Doroftei, Angelica Ianculescu și coordonatorii prof. Irina Roșca și Nela Vlad
 
 
ccdg0242
 
ccdg0243
 
ccdg0244
 
ccdg0245
 
ccdg0246
 
ccdg0249
 
ccdg0250
 
ccdg0251
 
ccdg0252
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....