header CCDG

Scoala Gimnaziala "H. M. Berthelot", Ploiesti, Ziua Internationala a Clatitei, Februarie 2016

 
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CLĂTITEI
                                                                                                                                         
                                        Marți 2 februarie 2016 în cadrul Proiectului European ” MĂNÂNCĂ RESPONSABIL” s-a desfășurat  activitatea” Delicii din bucatăria bunicii” și am sărbătorit  Ziua Internațională a Clătitei.. La activitatea au participat Comitetul Eco și elevii clasei a VI- aC, coordonați de d-na profesor de biologie. Ei au prezentat referate, informări, despre alimentație și viață sănătoasă, despre necesitatea consumului de fructe și legume proaspete și a preparatelor tradiționale, rețete de preparate tradiționale, meniuri sănătoase. Pentru a fi convingători au adus cornulețe cu nucă și magiun, preparate de mama , fursecuri delicioase cu nucă , ciocolată și cremă caramel, pregătite de bunica,  clătite umplute cu gem de dovleac,specialitatea unui tătic, așa am sarbătorit și Ziua clătitelor. 
Copii au fost impresionați  și au hotărât să se trateze de zilele onomastice/ naștere numai cu prăjituri preparate în casă  și în fiecare marți  după ora de biologiei ne vom delecta cu prăjituri de casă după un grafic.
 
Coordonator Eco Școală,     
prof. Nela Vlad
 
 
ccdg0261
 
ccdg0262
 
ccdg0263
 
ccdg0264
 
ccdg0265

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....