header CCDG

Colegiul Tehnic "Petru Musat", Suceava, Activitati, Februarie 2016

 

 

DESPRE CUM SE POATE MÂNCA GUSTOS, RAFINAT ȘI SĂNĂTOS
LA COLEGIUL TEHNIC "PETRU MUŞAT" SUCEAVA
 
Marţi, 2.02.2016, la Colegiul Tehnic "Petru Muşat" Suceava, în cadrul proiectului „MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!”a avut loc activitatea practică, însoțită de o degustare și o dezbatere, cu titlul Gust rafinat de România - alternative sănătoase la fast-food! Activitatea, coordonată de prof. Mihaela Neacșu și prof. Adriana Oltean , alături de elevii Aursulesei A. şi Robciuc M. a avut drept obiective încurajarea consumului de produse autohtone sănătoase și promovarea unui comportament alimentar sănătos adecvat sănătății fizice și psihice a elevilor. Marea majoritate a elevilor de la clasele, la care cele două profesoare sunt diriginte, a fost deosebit de entuziasmată, aceştia mărturisind că nu s-au așteptat ca gustul desertului de tip raw-food, realizat fară coacere, să fie atât de atractiv și bine definit. Impresia, chiar convingerea, cu care au plecat acasă cei 40 de elevi a fost căeste în interesul tuturor consumul de produse autohtone şi încurajarea producătorilor locali, încurajarea consumului zilnic de fructe şi legume, dar şi reducerea consumului de produse fast-food.
 
A consemnat,
prof. Mihaela Neacșu
elev Andrei Aursulesei 
 
ccdg0350
 
ccdg0351
 
ccdg0352
 
ccdg0353

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....