header CCDG

Scoala Gimnaziala ,,Al.I.Cuza”, Bacau, ,,Ziua mondiala a alimentatiei”, Octombrie 2017

 

ZIUA MONDIALĂ A ALIMENTAȚIEI

Pentru elevii clasei I E de la Școala Gimnazială ,,Al.I.Cuza”, Bacău, a mânca responsabil înseamnă a fi conștienți de importanța unei alimentații sănătoase pentru o mai bună sănătate a dinților.


În cadrul activităţii ,,Alimentație pentru dinți sănătoși”, desfășurată cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației, cei mici, îndrumaţi de doamnele profesoare Iștoc Cornelia și Bratu Rodica, au învățat că pentru a-și păstra dinții puternici și sănătoși trebuie să fie atenți și la alimentele și băuturile pe care le consumă.
Copiii au recunoscut și au ales alimentele care fac dinții ,,fericiți”, dar și pe cele care îi fac ,să plângă”, au decupat și realizat dințișori 3D, după priceperea și imaginația fiecăruia.
La finalul activității, copiii au avut parte și de o surpriză. Zâna Măseluță a ales să-i răsplătească, oferindu-le câte o periuţă și o pastă de dinţi pentru a lupta împotriva cariilor şi a avea un zâmbet frumos.

Profesor coordonator: Jana Rugină

ccdg0267

 

ccdg0268

 

ccdg0269

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....