header CCDG

Scoala Gimnaziala ,,Nicolae Balcescu", Craiova, ,,Roadele Toamnei", Octombrie 2017

ROADELE TOAMNEI
 
ROADELE TOAMNEI - tombolă organizată de elevii Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Bălcescu" din Craiova, cu produse conservate ( dulceață, gem, zacuscă, compot etc. ). Banii obținuți din tombolă vor fi folosiți pentru amenajarea curții școlii. La activitate au fost invitați și elevii Școlii Gimnaziale ,,Lascăr Catargiu" din Craiova, în calitate de parteneri și sperăm noi, de viitori participanți la acest minunat proiect Eco-Școala. Chiar dacă a plouat  și nu am putut scoate ,,tarabele cu produse" în curte, a fost o zi deosebită cu prieteni, bunici, părinți, cadre didactice, care au cumpărat  din produsele puse la vânzare. Mulțumim părinților și bunicilor pentru produsele delicioase .
        
Profesor coordonator: Carmen Bejenaru
ccdg0309
 
ccdg0310
 
ccdg0311
 
ccdg0312
 
ccdg0313
 
ccdg0314
 
ccdg0315

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....