header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Comitetul Eco", Octombrie 2017

COMITETUL ECO

Liceul de Arte „Ionel Perlea" din Slobozia și-a ales prin vot comitetul ECO din acest an școlar. Anca, Denisa, Mihaela și Simona (care au fost realese de colegii lor datorită implicării din anul trecut) au urat bun-venit noilor colegi- Marga, Diana, Cornel și Marius, care s-au arătat foarte încântați și dornici să organizeze evenimentele și acțiunile Mănâncă Responsabil din acest an. 

La ședință au participat 90 de elevi din comitetele ECO din școala noastră, iar 50 dintre ei (cei care nu au făcut acest lucru anul trecut) au fost invitați să completeze chestionarul „Mănâncă Responsabil" pentru a putea ajuta echipa în alegerea domeniului de acțiune. Elevilor le place limba engleză iar anul acesta au ales noul cod în această limbă-Eat Responsibly! Live Responsibly!  Echipa lucrează la interpretarea datelor din chestionare precum și la elaborarea Codului Consumatorului Responsabil.

Continuam sa folosim blogul creat pentru proiect-https://healthandusblog.wordpress.com/
Profesori coordonatori: Militaru Nicoleta si Stoian Marioara
ccdg0377
 
ccdg0378

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....