header CCDG

Centrul Scolar de Educatie Incluziva "Sf. Andrei", Gura Humorului, Un desert sanatos si delicios, Octombrie 2017

UN DESERT SĂNĂTOS ȘI DELICIOS

Activitatea ,, Un desert sănătos și delicios,, din cadrul proiectului european MĂNÂNCĂ RESPONSABIL , a fost realizată cu mare entuziasm de un grup de elevi ai școlii nostre. Aceștia, coordonați de d-na instructor Ancuța Piticaru și d-na prof. Luca Lăcrămioara, după o scurtă prezentare a ideilor proiectului, au realizat un desert sănătos din ingrediente naturale.

 

Printr-un obicei de cooperare și în acelși timp educativ, elevii au fost implicați direct în procesul de pregătire și servire al acestor fursecuri. Astfel, copiii sunt învățați să aprecieze natura, să-și formeze obiceiuri alimentare responsabile.

Prof. Tofan Simona

 

ccdg0009

ccdg0010

ccdg0011

ccdg0012

ccdg0013

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....