header CCDG

Centrul Scolar de Educatie Incluziva Gura Humorului, Ziua Mondiala a Alimentatiei, Octombrie 2017

SPUNE-MI CE MĂNÂNCI CA SĂ-ȚI SPUN CINE EȘTI

Ziua Mondială a Alimentației a fost marcată la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Sf.Andrei“ Gura Humorului, printr-o acțiune înscrisă în cadrul Proiectului European “Mănâncă responsabil“- << Spune-mi ce mănânci ca să-ți spun cine ești !>>

 

Principalele activități au constat în: prezentarea unui material ppt cu rolul de a informa elevii despre ce înseamnă a mânca responsabil, realizarea unei scenete“Mănâncă responsabil“ și un concurs“Învățăm să gătim responsabil“ organizat pe grupe de elevi. Modul în care concurenții au dus la îndeplinire sarcinile a fost evaluat de un juriu format din cadre didactice și elevi. Alături de elevii de la CSEI“Sf. Andrei“ Gura Humorului au participat și 20 de elevi de la “Colegiul Alexandru cel Bun“ Gura Humorului, însoțiți de cadrele didactice: prof. Onuțu S., prof. Bezuhanici F., prof. Vrânceanu M., conform parteneriatului dintre cele două școli. La buna desfășurare a activității au conlucrat profesorii Poclitaru Cătălina, Ciocoiu Liliana, Mihăilă Daniela, Iordache Ancuța, Sava Emanuela, Flutur Elena, Mireuță Dorina, Baciu Elena, Luca Lăcrimioara, Huțanu Lucia, Bejinariu Andreea, Simeria Maria.

 

ccdg0015

ccdg0016

ccdg0017

ccdg0018

ccdg0019

ccdg0020

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....