header CCDG

Gradinita cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu", Craiova, Activitati 2017

DIN GRĂDINĂ, ÎN CĂMARĂ

Copiii din Grădinița cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu,, -Craiova au desfășurat activitatea ,,Din grădină, în cămară,,

 

Toamna , când se costată rodnicia pământului și priceperea gospodarilor, copiii și-au pus și ei talentul de bucătari la încercare. Au adus fructe și legume din grădinile bunicilor și din piața locală, s-au bucurat de gustul lor, au aflat lucruri noi și au identificat posibilități de conservare a vitaminelor, pentru zilele de iarnă. Au respectat toate etapele, așa cum și mamele fac, la grădiniță fiind gospodina -șef doamna educatoare, și au preparat murături sănătoase, care să devină garnitură pentru feluri de mâncare preparate în bucătăria din grădiniță. Le-au depozitat în locuri potrivite- nici prea cald, dar nici prea rece- și au așteptat ca legumele să fie numai bune de mâncat.

ccdg0185

ccdg0186

ccdg0187

ccdg0188

ccdg0189

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....