header CCDG

Scoala Gimnaziala Nr. 165, Bucuresti, Ziua Alimentatiei, Octombrie 2017

 

ZILEI ALIMENTATIEI 16 OCTOMBRIE 2017

In data de 16 octombrie 2017 s-a sarbatorit in scoala ZIUA ALIMENTATIEI, in cadrul careia clasele a III-A si a VIII-a A au organizat o activitate comuna. Elevii clasei a VIII-a A au pregatit o prezentare PPT despre albine, miere si beneficiile ei.

 

De asemenea, s-a realizat in laborator miere sintetica, impreuna cu doamna profesoara de chimie Elisabeta Popa, iar elevii prezenti au incercat sa deosebeasca, dupa ce au gustat, mierea naturala de cea sintetica.

In urmatoarea ora, domnul Sergiu Avram, tatic in clasa a III-a A, apicultor amator, le-a prezentat elevilor structura unui stup, cum arata o rama, care este ierarhia in stup, care sunt activitatile ce se desfasoara in apicultura, care sunt beneficiile consumului de miere. Elevii clasei, coordonati de doamna invatatoare Alina Mariana Pintilii, au gustat mierea si au aflat retete pe care le pot realize cu ajutorul ei.

De asemenea, clasele pregatitoare A si B, conduse de doamnele invatatoare Georgiana Stanciu si Cristina Militaru, au realizat activitati dedicate alimentatiei sanatoase, colorand fructe si legume, realizand sandwich-uri , impreuna cu parintii lor.

La clasa a II-a C, elevii clasei, condusi de doamna invatatoare Raluca Marin , au realizat frigarui sanatoase, din fructe, au gustat, unii pentru prima data, legume si fructe de sezon.

La clasa I A, doamna directoare Elena Vasile a coordonat o intalnire cu un medic nutritionist , care le-a explicat elevilor prezenti care sunt beneficiile consumului de fructe si legume.

Activitati asemanatoare au fost realizate si la clasa a IV-a A, (prof. inv.primar Nagyi Cristina), clasa a V-a B,( prof. Elena Batalu, prof. Marinela Sanda).

https://youtu.be/PHQt5SK4YAU?t=193

https://youtu.be/fms1NjjqRPY?t=184

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1020861381389109.1073742033.100003957711693&type=3

 

Prof. Alina Pintilii

 

ccdg0207

ccdg0208

ccdg0209

ccdg0210

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....