header CCDG

Scoala Gimnaziala "Iordache Cantacuzino", Pascani, Ziua Mondiala a Alimentatiei, Octombrie 2017

 

ZIUA MONDIALĂ A ALIMENTAȚIEI

În data de 16 octombrie 2017, clasa a IV-a D, de la Școala Gimnaziala „Iordache Cantacuzino” din Pașcani a sărbătorit Ziua Mondială A Alimentației, activitate desfășurată în cadrul proiectului ”Mănâncă Responsabil”.

Scopul activității a fost acela de a-i informa pe elevi ce înseamnă să mănânce responsabil și de a le transmite exemple de bune practice în același sens: să nu risipim alimentele având în vedere că în lumea întreagă există mulți copii care suferă de foame, să fim atenți la calitatea alimentelor consumate, să respectăm și să protejăm natura care ne oferă surse de energie( produse agricole, hrană bio, etc), să încurajăm pe cei din jur să facă oamenii fericiți prin donarea alimentelor oamenilor nevoiași ș.a. .

Elevii împreună cu d-na prof. Bălhuc Evelina au discutat și au prezentat exemple de bune practice în cadrul dezbaterii cu tema ,,Mănânc resposabil- un bun exemplu pentru cei din jur”.

 

Coord. Prof. Liliana Stefanescu, Mirela Novac

ccdg0250

ccdg0251

ccdg0252

ccdg0253

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....