header CCDG

Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia, Activitati, Noiembrie 2017

ACTIVITATI

Comitetul ECO de la Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia s-a ocupat de doua aspecte importante pentru proiect. Codul consumatorului responsabil a fost realizat dupa ce domeniile proiectului au fost discutate in cadrul unor intalniri cu membrii comitetelor ECO de la clasele V-XII.

Elevii au pus intrebari pentru a intelege mai bine fiecare domeniu iar Denisa si Anca le-au oferit tot sprijinul pentru a finaliza demersul. Apoi, comitetul ECO a analizat fiecare fisa primita de la echipele care au lucrat pe domenii si au stabilit Codul Consumatorlui Responsabil. Posterul final a fost realizat de Maria Gavrila, Nicoleta Dinescu, Oana Bucur si Andreea Dragan (eleve la clasa a X-a A, profil desen) Posterul pentru membrii comitetului ECO a fost al doilea lucru important pentru comitet astfel incat elevii au apelat la Andreea Dragan si Oana Bucur pentru a-i ajuta cu forma finala. Le multumim tuturor pentru implicare si pentru participarea la sedinta de lucru!

Prof. Militaru Nicoleta si Stoian Marioara
 
ccdg0256
ccdg0257
ccdg0258
ccdg0259

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....