header CCDG

Colegiul National "Mircea Scarlat", Alexandria, Activitati, Noiembrie 2017

 

TÂRG CU PRODUSE ALIMENTARE LOCALE DE SEZON

Astăzi, 13 noiembrie 2017, la Colegiul Național Pedagogic "Mircea Scarlat" din Alexandria a fost organizat în cadrul proiectului european "Mănâncă responsabil" un târg cu produse alimentare locale de sezon, provenite din grădinile și cămările elevilor și profesorilor,amenajat pe trei standuri: tradițional, vegetarian și row vegan.

 

Activitatea a avut rolul de a promova proiectul în cadrul comunității locale, dar si de stimulare a unui comportament alimentar sănătos și responsabil în rândul adolescenților.

Prin imtermediul acestor activități educative se acordă o atenție deosebită corectării unor obiceiuri alimentare la copii și adolescenți, dar și dezvoltării sănătoase și armonioase a organismului aflat în plină transformare.

Prof. coordonatori: Aurelia Nedelcuță

Florentina Toma

ccdg0312

ccdg0313

ccdg0315

ccdg0316

ccdg0317

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....