header CCDG

Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia, Ghiveciul din fereastra, Noiembrie 2017

GHIVECIUL DIN FEREASTRĂ

Ghiveciul din fereastră la Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia, a reunit 20 de elevi de liceu și 20 de elevi de clasa a II-a care au fost invitați să participe la activitatea propusă de comitetul ECO. Ideea a fost simplă- am povestit comitetului ECO despre minunata idee cu ghiveciul din fereastră iar ei au spus că își doresc să facă acest lucru și la noi în școala.

Decizia a fost luată- în fiecare lună invităm colegi mai mici să planteze cu noi semințe de busuioc, leuștean, pătrunjel, rucola și rozmarin. și să învețe de ce este important să facem acest lucru și mai ales să facă ei cu mânuțele lor acțiunea. Elevii mai mari au discutat cu cei mici despre beneficiile consumului de alimente într-un mod responsabil și despre cât de important este să mănânce echilibrat! Mulțumim doamnelor învățătoare Dinu Aneta și Stoian Marioara! 

 

ccdg0363

ccdg0364

ccdg0365

ccdg0366

ccdg0367

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....