header CCDG

Scoala Gimnaziala "Bogdan Voda", Campulung Moldovenesc, Comitetul Eco, Noiembrie 2017

COMITETUL ECO

Comitetul Eco al bogdăneilor a transformat recreațiile de astăzi într-o veselă activitate de reînnoire a Panoului MR,  fiind nerăbdători să facă cunoscute si rezultatele activității finanțate. Deşi coordonatorul nu a fost prezent, fiind angrenat într-un interviu pentru mass-media județeană, ceilalți 7 membri ai comitetului s-au dovedit extrem de organizați şi cu sarcinile bine distribuite.

Astfel,  înainte de sfârşitul orelor, toți colegii au putut admira rezultatele muncii întregii şcoli, satisfacția fiind cu atât mai mare cu cât, şcoala a avut, şi astăzi, oaspeți.

Prof. Nicoleta Bogoş 
 
ccdg0464
 
ccdg0465
 
ccdg0466
 
ccdg0467
 
ccdg0468
 
ccdg0469

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....