header CCDG

Colegiul Agricol si de Industrie Alimentară "Vasile Adamachi", Iasi, Activitati, Noiembrie 2017

DISEMINAREA PROIECTULUI MANANCA RESPONSABIL

În  data de 15.11.2017 la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară "Vasile Adamachi" din Iași a avut loc diseminarea la nivelul comunității a activității Proiectului "Mănâncă Responsabil". Activitatea a constat în organizarea la nivelul școlii a unui târg de prezentare-vânzare a unor conserve pentru iarnă. Elevii au adus din cămara propriei familii diferite feluri de zacuscă, compot, dulceața și murături. De asemenea, ei au pregătit pentru această activitate plăcinte umpute cu: varză, cartofi, mere, dovleac și branză. Toate aceste bunătăți au fost vândute colegilor lor și profesorilor școlii, iar cu banii strânși se vor  ajuta câțiva copii defavorizați cu ocazia Sarbatorii  Crăciunului.
 
Prof. coordonator Anca Daraban
 
ccdg0476
 
ccdg0477
 
ccdg0478
 
ccdg0479
 
ccdg0480
 
ccdg0481
 
ccdg0482
 
ccdg0483
 
ccdg0484
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....