header CCDG

Colegiul Tehnic "Costin D. Nenitescu", Pitesti, Activitati, Noiembrie 2017

 

,,VINE TOAMNA PRIN GRĂDINĂ!

Colegiului Tehnic ”Costin D. Nenițescu” Piteşti, prin Programul Eco-Şcoală, a organizat în data de 17. 11. 2017, activitatea de lansare a Proiectulului European Mănâncă Responsabil!”, anul școlar 2017-2018.

 

Programul activității a fost următorul:

1.”Vine toamna prin grădină”- concurs de creații literare

2.”Agroecosisteme în miniatură”- concurs de machete

3.”Agrobiodiversitatea în bucătărie”- concurs culinar ECO

Organizatori: prof. Nicolescu Victoriţa, prof. Dură Elena, prof. Surcel Mihaela, prof. Cristiana Creţu, elevi membrii Eco-Şcoala

La secțiunea ”Agrobiodiversitatea în bucătărie”, echipaje de 5-6 elevi coordonati de catre un profesor au realizat preparate sănătoase din fructe și legume după rețete originale. Conducatorul echipei a prezentat reteta folosita pentru obținerea preparatelor astfel încât să convingă juriul că aceasta este originală, folosește alimente variate și este echilibrată caloric. Produsele realizate au fost oferite spre degustare tuturor participanților la eveniment.

Activitatea s-a finalizat cu premierea elevilor câștigători. S-au acordat diplome și premii constând în fructe și legume proaspete.

 

ccdg0508

ccdg0509

ccdg0510

ccdg0511

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....