header CCDG

Centrul Scolar de Educatie Incluziva "Sf. Andrei", Gura Humorului, Activitati, Noiembrie 2017

 

 

,,3 ZILE CÂTE UN MĂR, O LIVADĂ PENTRU TOTDEAUNA’’

 

Activitate desfășurată la CSEI ,,SF. ANDREI’’ cu scpul diseminării ideilor Proiectului European MĂNÂNCĂ RESPONSABIL, proiect finanțat la nivel european de UE și coordonat la nivel național de CCDG.

 

Într-o lume aflată în plină ,,evoluție culinară’’, păstrarea sănătății noastre și a întregii planete devine un subiect tot mai greu de abordat deoarece responsabilitarea individului ia întorsături nefaste vis-a-vis de tot ceea ce este modern. La activitate au participat un număr de 300 de persoane- elevii și profesorii școlii noastre, elevi și profesori din școlile partenere, un reprezentant al Primăriei- d-na Cecilia Bedrulea și un reprezentant al Ocolului Silvic- d-ul Tofan Cătălin.

Activitatea s-a desfășurat pe parcursul a trei zile consecutive astfel:

ZIUA 1- confecționarea de afișe, pliante, fluturași, slogane

ZIUA 2- distribuirea de flyere

ZIUA 3- înființarea unei livezi de meri

Prin urmare, pornind de la sloganul ,,Un măr pe zi ţine medicul la distanţă” am dorit ca întreaga activitate să aibă la bază promovarea importanței acestui aliment autohton- mărul, care este fructul ideal în orice anotimp și sperăm ca toți cei implicaţi să cunoască specificul nostru românesc ținând cont de importanța consumului autohton și sezonier de alimente.

Prof. Simona Tofan

 

ccdg0539

ccdg0540

ccdg0541

ccdg0542

ccdg0543

ccdg0544

ccdg0545

ccdg0546

ccdg0547

ccdg0548

ccdg0549

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....