header CCDG

Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia, "A fi sa a nu fi responsabil", Noiembrie 2017

ACTIVITATEA “A FI SAU A NU FI RESPONSABIL”

Activitatea “A fi sau a nu fi responsabil” s-a desfășurat în ziua de 20.11.2017 la Liceul de Arte și a avut drept scop conștientizarea importanței unui stil de viață responsabil. Astfel, comitetul ECO al liceului a pregătit o serie de materiale utile pentru cei 85 de elevi prezenți la activitate. Denisa Tocileanu, membru în comitetul ECO,  a prezentat proiectul Mănâncă Responsabil și a discutat cu elevii despre ce înseamnă fiecare domeniu de activitate propus. Colegii nostri, Bianca Tudose X C si Bogdan Banica XD ne-au pregatit materiale despre producatori locali.

Elevii au fost invitati sa participe la activitatea Mesajul meu. Doamna asistent medical Lupu Laura a discutat cu ei despre diverse aspecte legate de o alimentație responsabilă. “A fi informat este prima dovadă a faptului că sunteți responsabili și azi mi-am dat seama că voi sunteți foarte interesați de aceste aspecte”, le-a spus doamna Lupu continuând, “Important este să și puneți în practică ceea ce știți”. Diana,Marga si Simona au avut grja ca fiecare invitat sa primeasca cele doua mici cadouri din partea comitetului ECO: un dulce romanesc si un magnet cu sigla proiectului.

Coordonator Prof. Nicoleta Militaru

 

ccdg0551

ccdg0552

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....