header CCDG

COLEGIUL NATIONAL ECONOMIC ”ANDREI BARSEANU”, BRASOV

 

GĂTEȘTE DE SEZON CU FRUCTE ȘI LEGUME DE TOAMNĂ !”

În data de 24.11.2017, s-a desfășurat activitatea de promovare a proiectului ”Mănâncă responsabil!”, sub forma unui concurs de gătit. Au fost invitați să participe membrii comitetului Eco-Școala, cadre didactice din școală și de la alte licee tehnologice din județul Brașov. Elevii de la școala profesională (calificările bucătari și ospătari), organizați în trei echipe, au realizat, în laboratoarele de gastronomie ale colegiului, preparate culinare din fructe și legume de sezon (plăcinte și brioșe cu dovleac, găluște și pandișpan cu prune, tarte și foietaj cu struguri și gutui).

Împreună cu elevii de liceu, ei au prezentat apoi invitaților beneficiile fructelor pe care le-au gătit și au oferit spre degustare preparatele realizate. Au fost acordate premii pentru cele trei echipe participante.

De asemenea, elevii au prezentat preparate culinare tradiționale realizate de localnici din satul Holbav, jud. Brașov.

La finalul activității, elevii școlii au vizitat standul proiectului și au primit pliante cu obiectivele și rezultatele acestuia.

 

Coordonatori proiect:

Prof. Claudia Enache

Prof. Simina Vera

 

ccdg0561

 

ccdg0562

ccdg0563

ccdg0564

ccdg0565

ccdg0566

ccdg0567

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....