”GĂTEȘTE DE SEZON CU FRUCTE ȘI LEGUME DE TOAMNĂ !”
În data de 24.11.2017, s-a desfășurat activitatea de promovare a proiectului ”Mănâncă responsabil!”, sub forma unui concurs de gătit. Au fost invitați să participe membrii comitetului Eco-Școala, cadre didactice din școală și de la alte licee tehnologice din județul Brașov. Elevii de la școala profesională (calificările bucătari și ospătari), organizați în trei echipe, au realizat, în laboratoarele de gastronomie ale colegiului, preparate culinare din fructe și legume de sezon (plăcinte și brioșe cu dovleac, găluște și pandișpan cu prune, tarte și foietaj cu struguri și gutui).
Împreună cu elevii de liceu, ei au prezentat apoi invitaților beneficiile fructelor pe care le-au gătit și au oferit spre degustare preparatele realizate. Au fost acordate premii pentru cele trei echipe participante.
De asemenea, elevii au prezentat preparate culinare tradiționale realizate de localnici din satul Holbav, jud. Brașov.
La finalul activității, elevii școlii au vizitat standul proiectului și au primit pliante cu obiectivele și rezultatele acestuia.
Coordonatori proiect:
Prof. Claudia Enache
Prof. Simina Vera