header CCDG

Scoala Gimnaziala "I. D. Sirbu", Petrila, Made in Valea Jiului, Noiembrie 2017

 

 

,, MADE IN VALEA JIULUI”DE ZIUA ROMÂNIEI-LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ I.D. SÎRBU-PETRILA

    Pentru că vor să mănânce responsabil, fără a consuma multă energie, aducând hrană de la mii de kilometri, elevii au inițiat campania 0 kilometri, deci alimente locale, de aici din Valea Jiului.

Astfel au desfășurat activitatea, ,,Made in Valea Jiului”, care s-a desfășurat la Casa de cultură Ladislau Schmith, miercuri, 29 noiembrie 2017, loc unde elevii alături de părinți au desfășurat un program artistic și au realizat  expoziții (standuri) cu produse specifece zonei, mai precis din cămara mamei sau a bunicii, Made în Valea Jiului (siropuri, compoturi, murături, dulcețuri, brânzeturi, fructe, legume, ouă, lapte, brânză, plante medicinale culese de pe dealurile din Petrila, legume, fructe proaspete și uscate, etc.).  Aceste produse au participat la târgul din holul Casei de Cultură, loc unde s-au aflat afișe, reclame, cu  produsele tradiționale, care au putut fi degustate și comercializate fie prin schimb de produse (troc) sau contra cost.

Cum putem serba mai bine Ziua României?

 

Coordonator proiect,

Prof. Gheban Liliana

 

ccdg0602

ccdg0603

ccdg0604

ccdg0605

ccdg0606

ccdg0608

ccdg0609

ccdg0610

ccdg0611

ccdg0612

 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....