header CCDG

Gradinita cu Program Prelungit "Micul Print", Radauti, Ziua Bucovinei, Noiembrie 2017

 

ZIUA BUCOVINEI

Pe data de 28.11.2017, in contextul unei sarbatori locale istorice, ziua Bucovinei, moment marcat cu fast si pretuire de G.P.P. “Micul Print” din Radauti, un invitat surpriza a poposit in sala de festivitati pentru a onora acest colt de tara a Romaniei, dar si intreg Pamantul cu informatii pretioase in legatura cu protejarea mediului inconjurator si valorificarea traditiilor locale. Desigur, vedeta proiectului “Mananca Responsabil”, porcusorul de guineea RONTI, a fost cel care prin intermediul unei prezentari Power-Point ingenios proiectate a redat aspecte vitale despre sustenabilitatea mediului. Apoi, copiii si adultii, deopotriva,  au dat curs unui flashmob dinamic de o intensitate emotionala pronuntata, moment in care pe ritmul energizant al melodiei romanesti remixate “Canta cucu-n Bucovina” toti participanti au executat in sincron miscari simple de dans.

 

Intreaga manifestare a culminat cu echiparea prescolarilor si parintilor cu sortulete si participarea lor in cadrul atelierelor de gatit: “Eco-Bucatarii” organizate la nivelul tuturor celor 7 grupe de prescolari.

Partenerii nostri educationali: Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi si Scoala Gimnazială “Bogdan Vodă” Rădăuţi, ne-au fost din nou aproape prin coordonatorii Cornelia Hatnean si  Liviu Gheorghe Hatnean care ne-au ajutat si sustinut alaturi de 30 de elevi energici la organizarea si inregiastrarea foto si video a intregii activitati.

Activitatea a fost intens apreciata de prescolari, elevi, parinti, dar si de catre invitatii de seama care ne-au onorat cu prezenta. 
 

Coord. BALAN ELENA

 

ccdg0629

 

ccdg0630

ccdg0631

ccdg0633

ccdg0634

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....