header CCDG

Liceul de Arte "Ionel Perlea", Slobozia, "Pachetelul Romanesc", Decembrie 2017

PACHETELUL ROMANESC

Elevii clasei a VI-a A impreuna cu doamna profesor diriginte Mircea Stanuta si elevii clasei a VI-a B impreuna cu doamna profesor Buzoianu Simona, au participat la activitatea Liceului de Arte, "Pachetelul romanesc". Scopul activitatii este acela de a-i face pe elevi mai constienti in ceea ce priveste responsabilitatea alimentara. Astfel, s-a discutat despre importanta consumului responsabil de alimente si despre importanta consumului de produse locale si de sezon. Elevii au venit pregaititi cu produse romanesti si au discutat despre avantajele si dezavantajele consumului lor. Multumim parintilor care ne-au sustinut activitatea si ne-au adus produse facute de ei: zacusca, paine si cozonaci, branza de vaca. Continuam sa postam activitatile noastre pe blogul creat pentru proiectul "Mananca Responsabil". 

https://healthandusblog.wordpress.com/activitati-2017-2018/

 

ccdg0655

ccdg0656

ccdg0657

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....