header CCDG

Scoala Gimnaziala Cosoveni, Bunatati in ajun Santanadrei, Noiembrie 2017

 

 

BUNĂTĂȚI ÎN AJUN SÂNTANDREI”
 
          În ajum de Sfântul Andrei , pe 29 noiembrie 2017, la Școala Gimnazială Coșoveni , a avut loc promovarea celui de-al treilea an  în proiectului european “Mănâncă Responsabil!“.
       Comitetul Eco al școlii noastre, a mobilizat elevii și comunitate locală prin informare directă și  mesaje scrise ( fluturași) despre  EVENIMENTUL care urmeaza să se desfășoare la școala.
          Fiecare clasă a avut o echipa reprezentativă formată din 10 elevi, care a prezent bunătăți din cămara proprie, aspectoase și gustoase ,specifice zonei .Fiecare echipaj a mai prezent și căte un obicei specific sărbătorii  Sfântului Andrei și au avut și un colț cu obiecte artizanale vechi.
       Școala s-a transforma într-un MARE TÂRG DE BUNĂTĂȚI   ,unde echipele de copii din școala noastră ,au concurat pentru titlul de BUNĂTĂȚI ÎN AJUN SÂNTANDREI”.
         Momentul surpriză „DEGUSTĂM , PRIVIM , ASCULTĂM ȘI HOTĂRĂM „ a fost hotărâtor pentru următoarele etape ale concursului .
Rezultate aşteptate:
       Înțelegerea scopului și obiectivelor Proiectului European "Mănâncă Responsabil" , conștiențizând  greșelile alimentare și  oportunitatea schimbării obiceiurilor,conștienți de responsabilitatea față de sănătatea  propriei persoane,a membrilor familiei, societății.
 
 
ccdg0671
ccdg0672
ccdg0673
ccdg0674

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....