header CCDG

Gradinita "Micul Print", Radauti, Activitati, Decembrie 2017

ACTIVITATI IN LUNA DECEMBRIE

Colindatori soseau des in prag, in timp ce focul atatat cu crengi uscate lumina odaia care gazduia toate sufletele dintr-o familie. Bradul statea de straja la ferestra si purta mandru drept podoabe mere, nuci, flori de stramatura si cateva bomboane poleite, le numarai pe degete, insa nici caldura, nici frumusetea pomului vietii nu raspandeau bucuria sarbatorii de Craciun mai abitir ca mirosul sarmalelor de pe soba incinsa care impreuna cu placintele bine rumenite erau savurate de toti membrii familei dupa cele 40 de zile de post. - POFTIM LA CRACIUNUL DIN POVESTILE BUNICII.

 

Bucovineni fiind respectam intelepciunea strabunilor si am ales sa onoram aceasta sarbatoare minunata prin comportamentul nostru responsabil,  astfel de la cei mai mici, prescolarii GRADINITEI „MICUL PRINT”, la cei mai mari, scolarii SCOLII GIMNAZIALE „BOGDAN VODA”, pana la cei si mai mari, liceeni COLEGIULUI „EUDOXIU HURMUZACHI”, am participat cu drag la organizarea targului „CRACIUN IN BUCOVINA” care a constat in prezentarea unei expozitii generoase de preparate specific bucovinene, o sesiune de colinde in fata administratiei publice locale si impodobirea bradului “MANANCA RESPONSABIL”.
 
ARTICOL PUBLICAT PE SITE-UL GRADINITEI: http://www.gradinitaradauti.ro/craciun-in-bucovina/
FILM POSTAT PE YOUTUBE: MR TIRG BUCOVINA CRACIUN 06 12 17 MR
 
ccdg0711
 
ccdg0712
ccdg0713
ccdg0714

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....