header CCDG

Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu", Roman, Flashmob, Decembrie 2017

 

ORGANIZAREA UNUI FLASHMOB PRIN LOCALITATE SUB SLOGANUL ”PRODUSE ALIMENTARE LOCALE ŞI DE SEZON”

 

În data de 8 decembrie 2017, elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Roman au organizat activitatea de tip flashmob, din cadrul proiectului european „Mănâncă Responsabil!”, an III.

Obiectivul activităţii a constat în conștientizarea adulților, prin intermediul elevilor, privind rolul consumului zilnic de fructe și legume proaspete.

 

Astfel, echipa de elevi şi coordonatorii MR au pregătit coşuri cu fructe, marea majoritate autohtone, şi de sezon, au scris mesaje, au pregătit steguleţe precum şi baloane.

Acestea au fost distribuite în zona şcolii noastre, dar şi în şcoală, elevilor şi cadrelor didactice, subliniind importanţa consumului responsabil de fructe, în fiecare zi.

Coordonator proiect,

Prof. Emilia Ciomârtan

 

ccdg0730

 

ccdg0731

ccdg0732

ccdg0733

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....