header CCDG

Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara "Vasile Adamachi", Iasi, Activitati, Decembrie 2017

 

RESPONSABILI ÎN CĂMARA LUI PĂSTOREL!
 
Un grup de 6 elevi de la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară " Vasile Adamachi" din Iași, care sunt membri în comitetul "Mănâncă Responsabil" , au participat în data de 09.12.2017 la activitățile celei de a IV-a ediții a Festivalului Teodorenii organizat de Bibioteca Gh. Asachi din Iași. În cadrul acestui eveniment s-a desfășurat concursul de conserve tradiționale moldovenești "Cămara lui Păstorel" pentru care elevii noștri s-au pregatit cu zacuscă de legume, zacusă cu ciuperci de pădure dar și diferite feluri delicioase de dulcețuri: de gutui, de ardei iuți, de caise. Conservele prezentate de elevii școlii noastre au fost apreciate de juriul concursului. Totodată, participanții au aflat despre proiectul Mănâncă Responsabil: obiectivele proiectului și ce activități de succes am derulat dea lungul timpului.
 
Prof. Anca Daraban
 
ccdg0735
 
ccdg0736
 
ccdg0737
 
ccdg0738
 
ccdg0739
 
ccdg0740
 
ccdg0741

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....