header CCDG

Liceul "Dimitrie Bolintineanu", Bucuresti, Activitati, Octombrie 2017

 

 

SUNTEM RESPONSABILI ÎN ALIMENTAŢIA NOASTRĂ?

 

 

În data de 16 octombrie 2017, cu ocazia „Zilei Mondiale a Alimentaţiei”, în întreaga scoală s-au desfăşurat activităţi de sărbătorire şi de bune practici.

 

Elevii au pregătit o mică expoziţie cu desene tematice, cu fructe şi legume locale şi de sezon, pe care apoi le-au mâncat împreună, atrăgând astfel atenţia asupra importanţei consumului de fructe româneşti, mult mai accesibile şi mai sănătoase decât cele din import.

Activităţile de marcare a „Zilei Mondiale a Alimentaţiei” au avut drept rezultat promovarea proiectului “Mănâncă responsabil” la nivelul şcolii, comunităţii locale precum şi familiarizarea participanţilor la eveniment cu ideea consumului responsabil de alimente.

 

ccdg0743

ccdg0744

ccdg0745

ccdg0746

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....