header CCDG

Colegiul Tehnic “Gheorghe Cartianu”, Piatra Neamt, Activitati, Decembrie 2017

 

 

EXPOZIȚIA “BRAZII ALTFEL” - 13 DECEMBRIE 2017

 

În săptămâna 4-8 decembrie 2017 elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” – Piatra Neamț au confecționt “Brazii Altfel” din material recuperabile specifice fiecărui domeniu de calificare. “Brazii Altfel” au fost expuși pe holul școlii pentru a fi admirati și apreciați de toți elevii, profesorii, părinții și vizitatorii școlii.

 

Pentru confecționarea „Brazilor Altfel” elevii de la domeniul Industrie Alimentară au folosit fructe uscate și paste făinoase . Cu imaginație și creativitate au elevii au dat nume relevante brazilor: “Melcișor”, “Zăhărilă”, “Merișor”. Folosind ambalaje recuperabile din hârtie, plastic și metal au confecționat “Brazii Altfel” : “Păhărilă”, “Flori de gheață” și “Dozilă “

Elevii de la domeniul Industrie Textilă au folosi deșeuri de material și fire textile cofecționănd “Brazii Altfel” : ”Balerina “, “Năsturică “, “Mărgeluță “, “Păpușa “ și “Elegantul”.

Pentru ca atmosfera și mirosul specific sărbătorilor de iarnă să fie ca în basme, profesorii și elevii au adunat crenguțe de brad din care au făurit rochiile brad “Regina” și Prințesa”. Fiecare a contribuit cu imaginație la decorarea rochiilor brad astfel încât au reușit să fie cei mai apreciați „Brazi Altfel” ai ediției 2017.

Din holul școlii și de pe platoul Curții Domnești din Piatra-Neamț, expoziția „Brazii Altfel” a Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” ar dori să transmită un mesaj către toți privitorii în aceste zile magice de sărbătoare:

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case, fericire și belșug

Profesori coordonatori: Mariana Paleu și Emilia Lupei

ccdg0792

ccdg0793

ccdg0794

ccdg0795

ccdg0796

ccdg0797

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....