header CCDG

Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”, Bucuresti, „La multi ani...Responsabili”, Decembrie 2017

„LA MULȚI ANI... RESPONSABILI!”

 

În data de 8 noiembrie 2017, cu ocazia Zilei „Sfinţilor Mihail şi Gavril”, în întreaga școală s-au desfăşurat activităţi de sărbătorire a elevilor ce poartă aceste nume şi de bune practici.

 

Elevii sărbătoriţi şi-au unit eforturile şi au pregătit plăcinte, prăjituri cu fructe proaspete, locale şi de sezon, care au înlocuit nelipsitele bomboane de ciocolată, le-au mâncat împreună cu ceilalţi colegi, atrăgând astfel atenţia asupra importanţei consumului de fructe româneşti, mult mai accesibile şi mai sănătoase decât cele din import.

Activităţile de marcare a Zilei „Sfinţilor Mihail şi Gavril” au avut drept rezultat promovarea proiectului „Mănâncă responsabil” la nivelul şcolii, comunităţii locale precum şi familiarizarea participanţilor la eveniment cu ideea consumului responsabil de alimente.

Profesor coordonator: Valeria Purcărea-Ciulacu

ccdg0814

 

ccdg0815

 

ccdg0817

 

ccdg0818

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....