header CCDG

Liceul Tehnologic „Sf. Ecaterina", Urziceni, „Donez si ajut!”, Decembrie 2017

„DONEZ ȘI AJUT!" - ZIUA FRUCTELOR ȘI LEGUMELOR DONATE!
Scopul acestei activități a fost conștientizarea comunității școlare și locale cu privire la importanța consumului responsabil de alimente adecvate sănătății fizice și psihice, mediatizarea proiectului „Mănâncă Responsabil", atât în școală cât și în comunitate.
Elevii au avut la dispoziție coșulețe cu fructe și legume de sezon și au fost făcute precizări cu privire la preparatele ce se pot obține din acestea, rolul lor în viața omului.
A urmat „Parada fructelor și legumelor". Împreună cu elevii și cadrele didactice ne-am deplasat prin oraș și am oferit cetățenilor fructe, însoțite de mesaje despre alimentația responsabilă.
„Găsește soluții salvatoare pentru persoanele dragi care se află în dificultate! Culege roade de sănătate în conștiința ta responsabilă! Atunci chiar ai câștigat trofeul Mănâcă Responsabil!"
Profesori coordonatori: Cornelia Șchiopu și Vasilica Nunu
ccdg0841
 
ccdg0842
 
ccdg0843
 
ccdg0844

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....