header CCDG

Liceul de Arte „Ion Perlea”, Slobozia, „Camara de iarna”, Decembrie 2017

CĂMARA DE IARNĂ

Elevii Liceului de Arte „Ion Perlea”, Slobozia, au fost foarte impresionați de un caz social despre care au citit în presa locală și au contactat comitetul ECO pentru a desfășura o acțiune pentru a-i ajuta pe cei 3 copii în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Așa că au apelat la toți elevii liceului și au strâns alimente, hăinuțe și jucării și s-au deplasat în localitatea Luciu. Aici, au fost foarte impresionați de copiii care și-au pierdut părinții în lupta cu cancerul, au discutat despre nevoile lor și despre ce pot face mai departe pentru ei. Cât timp elevii au lucrat strângerea și la împachetarea darurilor, au discutat despre cât de important este să ai o alimentație corectă și responsabilă și cât de important este să împarți acest mesaj cu comunitatea ta. Comitetul ECO dorește să se implice în cât mai multe activități de acest gen! 

Profesori coordonatori: Militaru Nicoleta și Maftei Aurora
 
ccdg0869
 
ccdg0870

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....