header CCDG

Gradinita cu Program Prelungit ,,N. Romanescu”, Craiova, „Activitate de diseminare a actiunilor proiectului Mananca Responsabil”, Ianuarie 2018

ACTIVITATE DE DISEMINARE A ACȚIUNILOR PROIECTULUI ,,MĂNÂNCĂ RESPONSABIL”

În cadrul activității de perfecționare organizată la Grădinița ,,N. Romanescu”, participanții au fost informați despre Proiectul European ,,Mănâncă Responsabil” și despre acțiunile desfășurate în unitate.

Participanții la simpozion au apreciat abordarea consumului responsabil de alimente dintr-o altă perspectivă, consum care vizează atât sănătatea omului, cât și sănătatea mediului și conservarea resurselor naturale. Invitații au declarat că informațiile primite vor constitui teme de aprofundat.

Fiecare participant a primit în dar un obiect decorativ pentru pom, pe o parte cu simboluri de sezon și pe cealaltă cu codurile pe domenii. La grădinița-gazdă podoabele pentru pom au fost agățate de crenguțe de măr, care au fost puse la înmugurit într-un vas cu apă, așa cum se făcea în mod tradițional.

Profesor coordonator: Elena-Marinela Costache

ccdg0937

 

ccdg0938

 

ccdg0939

 

ccdg0940

 

ccdg0941

 

ccdg0942

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....