header CCDG

Scoala Gimnaziala „Ion Irimescu”, Falticeni, „Din suflet pentru suflet”, Decembrie 2017

DIN SUFLET PENTRU SUFLET

În săptămâna premergătoare Crăciunului, în cadrul Proiectului Internațional „MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!” elevii Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu”, Fălticeni, au desfășurat activitatea „Din suflet pentru suflet”.

 

Au dat dovadă de bunătate și altruism de la cei mai mici, din clasa pregătitoare, până la cei mai mari, elevi din clasele a VIII-a. Astfel, în atelierele lui Moș Crăciun, desfășurate la clase, au realizat cu drag felicitări și ornamente din materiale reciclabile pe care le-au donat spre a fi vândute.

Chiar dacă lucrurile puse în vânzare au fost realizate de elevi, ei au dorit să cumpere aceste obiecte, sau și-au adus părinții, bunicii, frații ca să le cumpere. Astfel târgul organizat în holul școlii, în jurul bradului, a avut un real succes.

Din banii adunați s-au cumpărat alimente pentru 15 elevi ai școlii noastre cu o situație materială precară. Cei 15 elevi de la clasele I-VIII au primit și jucării și haine donate de elevii școlii.

Toți am înțeles că adevăratul dar al Crăciunului este bucuria : bucuria de a împărți cu ceilalți din ce ai tu, bucuria de a împărți necondiționat și fără să aștepți nimic în schimb.

Profesor coordonator: Suliman Carmen

ccdg0953

 

ccdg0954

 

ccdg0955

 

ccdg0956

 

ccdg0957

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....