header CCDG

Scoala Gimnaziala „Acad. Marin Voiculescu”, Giurgiu, „Servirea ceaiului”, Ianuarie 2018

SERVIREA CEAIULUI
 
În anul școlar trecut, la diseminarea Proiectului European „Mănâncă Responsabil!”, am învățat să pregătim ceaiuri românești, pentru a înlocui băuturile carbogazoase din comerț. De atunci, elevii au dorit să repetăm activitatea, chiar a fost una dintre propunerile pentru planul de acțiune. Deși erau nedumeriți că nu putem avea aceleași activități ca în anii trecuți, au acceptat ca servirea ceaiului să o facem într-una din zilele de acțiune.
A fost o plăcere să constatăm că elevii au învățat ceva din acest proiect și că doresc să desfășurăm în continuare activități de acest gen.
 
Profesori coordonatori: Prof. Țogoe Petra, Prof. Furtună Popa Cecilia
 
ccdg0968
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....