header CCDG

Scoala Gimnaziala „Bogdan Voda", Campulung Moldovenesc, „Sarbatori cu responsabilitate. Suntem ceea ce mancam?", Decembrie 2017

SĂRBĂTORI CU RESPONSABILITATE
SUNTEM CEEA CE MÂNCĂM?

Elevii claselor a-VI-a B şi a-III-a A, campioni în activitățile Proiectului „Mănâncă Responsabil” şi-au dorit un altfel de Moş Nicolae în 2017. 


Astfel, elevii şi-au dorit şi au primit daruri în fructe, legume, ingrediente naturale şi provocarea de a descoperi/inventa/reinventa rețete şi meniuri simple, dar gustoase şi sănătoase pentru mesele de Sărbători, urmărind să se evite obişnuita risipă alimentară, cumpărături în exces, consum mare de resurse.
După o zi a provocărilor într-un mod frumos şi cu folos, au împărtăşit din rezultatele muncii lor colegilor din şcoală pentru ca acestea să fie sursă de inspirație pentru ei şi familiile lor.

Profesor coordonator: Nicoleta Bogoș

ccdg1018

 

ccdg1019

 

ccdg1020

 

ccdg1021

 

ccdg1022

 

ccdg1023

 

ccdg1024

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....