header CCDG

Scoala Gimnaziala „Bogdan Voda”, Campulung Moldovenesc, „Energia alternativa”, Ianuarie 2018

ENERGIA ALTERNATIVĂ

Îndrumați de d-na profesor Elena Hreciuc, elevii claselor a-VII-a şi-au propus şi desfăşurat o activitate în care au îmbinat grija pentru mediu cu utilitatea unui prototip de obținere a energiei alternative.

Refolosind ambalajele băuturilor răcoritoare consumate la şcoală şi în familie (sticle, peturi, doze, dopuri, capace) au creat turbina hidraulică, testată, cu succes şi la şcoală şi acasă. 
Pentru a nu irosi nimic din materialele folosite, au confecționat ornamente si obiecte decorative, renunțând la achiziționarea acestora din comerț.
In orele de educație socială, tehnologică şi activitățile opționale de educație pentru mediu, au împărtăşit din ideile şi experiențele lor tuturor elevilor şcolii.

Profesor coordonator: Nicoleta Bogoș

ccdg1026

 

ccdg1027

 

ccdg1028

 

ccdg1029

 

ccdg1030

 

ccdg1031

 

ccdg1032

 

ccdg1033

 

ccdg1034

 

ccdg1035

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....