header CCDG

Scoala Gimnaziala Cosoveni,Simpozionul International „Iarna copilariei noastre”, Editia I, Decembrie 2017

 SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL „IARNA COPILĂRIEI NOASTRE", EDITIA I
 
Pe data de 12.12.2017, Școala Gimnazială Coșoveni a desfășurat SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL „IARNA COPILĂRIEI NOASTRE", EDIȚIA I.
Activitatea s-a desfășurat la Muzeul Olteniei, Secția de Etnografie „CASA BĂNIEI", partenerii noștri de mulți ani. În această locație splendidă copiii școlii noastre, îndrumați de doamnele profesor, au prezentat obiceiuri, tradiții de iarnă și au colindat românește. Cu aseastă ocazie am diseminat și Proiectul European „Mănâncă Responsabil“. Am fost încântați de prezentările partenerilor noștri străini care au fost alături de noi, și anume voluntarii: Theodora Panagiatokoupoulou din Grecia, Emre Catak din Turcia și Bojan Stanishlevikj din Macedonia.
Mulțumim partenerilor străini cu care avem o foarte bună colaborare: 5EDu2grow Association Portugal, Asociatia Edu2grow România, Benedek Elek Altalanos Iskola, Debrecen-Ungaria, Odz 90 Vessa Paspaleeva –Bulgaria, Asociației Dominou! Acțiunea a fost un succes!
 
Profesor coordonator: Cătălina Butoi
 
 
ccdg1093
 
ccdg1094
 
ccdg1095
 
ccdg1096
 
ccdg1097
 
 

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....