header CCDG

Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, „Meniu pentru schimbare”, Martie 2018

MENIU PENTRU SCHIMBARE

Diana, membra a comitetului ECO de la Liceul de Arte „Ionel Perlea", Slobozia, a decis să iși invite colegii de clasă la o activitate din „Meniu pentru schimbare”.

Astfel, ei au mers în laboratorul de informatică și au accesat link-ul www.eatlowcarbon.org pentru a afla mai multe despre cum pot contribui la reducerea amprentei de carbon. Ei au parcurs testul despre diverse alimente, au citit despre punctele aferente alimentelor pe care le consumă periodic și au discutat despre ideile sugerate pe site precum „Make Seasonal and Regional your food mantra" sau „You Bought it, you Eat it!- Don't Waste Food!" , încercând să relaționeze cu informații din viața de zi cu zi, din familie și din comunitate. 

Profesor coordonator: Nicoleta Militaru

ccdg250

 

ccdg251

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....