header CCDG

Scoala Gimnaziala „Gheorghe Nicolau”, Romani, „Alimentatie sanatoasa”, Martie 2018

ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ
 
Elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Nicolau”, Români, au realizat astăzi, 27.03.2018, o activitate legată de alimentația sănătoasă.
Au realizat un colț cu produse tradiționale preparate acasă de părinți și un colț cu produse.......moderne, preparate de ei la școală.
S-au bucurat de preparatele realizate de ei din fructe și legume proaspete, dar au fost foarte încântați de preparatele tradiționale.
S-au străduit să realizeze ornamente cât mai frumoase, fiind o întrecere între clase. La final toți au avut de câștigat și și-au manifestat mulțumirea, propunând și alte activități asemănătoare. Deoarece au preparat mai multe produse, au mers și la bătrânii din apropiere și le-au făcut o bucurie, servindu-i cu produse preparate cu mânuța lor.
 
Profesor coordonator: Mioara Drăgoi
ccdg584
 
ccdg585
 
ccdg586
 
ccdg587
 
ccdg588
 
ccdg589
 
ccdg590

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....