header CCDG

Castigatorii concursului Din grija pentru mediu

A sosit momentul în care anunțăm câștigătorii consursului Din grijă pentru mediu! Am primit 106 filmulețe minunate, dintre care noi am ales câte 3 pentru fiecare ciclu de învățământ:

Pentru liceu, premiul I și II merg ambele în Oradea: la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, respectiv Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, iar premiul III ajunge la Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni. Felicitări!

Pentru gimnaziu, premiul I merge la Școala Gimnazială 156 din București, premiul II la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești și premiul III la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului. Felicitări tuturor!

De la școala primară am primit o mulțime de filmulețe fantastice, dar a trebuit să alegem 3. Premiul I: Școala Gimnazială „Petre Sergescu” din Drobeta Turnu-Severin, premiul II: Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești, premiul III: Școala Gimnazială Corocăiești, din Verești. Felicitări, vă mulțumim pentru implicare!

Despre proiect: și . #TetraPak #EcoSchools #DinGrijaPentruMediu

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....