header CCDG

Colegiul National „Mihai Eminescu", Iasi, Lectia nr. 5, Aprilie2018

INFORMARE
PROIECT „DIN GRIJĂ PENTRU MEDIU”

 
LECȚIA 5: RECICLEAZĂ, SALVEAZĂ RESURSELE NATURALE!
 
 
 
Elevii clasei a VII-a D de la Colegiul Național „Mihai Eminescu", Iași, au parcurs toate momentele lecției 5 din cadrul proiectului „Din grijă pentru mediu". Pornind  de la creatrivitatea proprie au confecționat obiecte din 3 deșeuri diferite și au surprins printr-o „caricatură originală" comportamentele neadecvate de gestionare a deșeurilor. Analiza piramidei alimentelor a condus la realizarea unor concluzii privind importanța alimentației sănătoase și rolul calității ambalajelor în protecția alimentelor. Totodată elevii au conștientizat importanța reciclării și au completat un tabel comparativ cu foloasele reciclării. La finalul activități, fiecare elev a formulat o concluzie personală în legătură cu reciclarea și participarea la activitate.
Profesor coordonator: Sardariu Oana
DGPM0139
 
DGPM0140
 
DGPM0141
 
DGPM0142
 
DGPM0143
 
DGPM0144
 
DGPM0145
 
DGPM0146

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....