header CCDG

Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Oradea, Activitate, Aprilie 2018

DIN GRIJĂ PENTRU MEDIU

În cadrul acestui proiect elevii sensibili la problemele de mediu ai Liceului Teoretic Lucian Blaga, Oradea au asimilat un set de valori în legătură cu mediul înconjurător și importanța reciclării. Elevi ai claselor a III-VII împreună cu cadrele didactice au demarat activități de reciclare a deșeurilor din natură cu scopul de a-i implica în salvarea naturii de la poluare.

Ca urmare a acestor activități, copiii au realizat diverse obiecte de ornament, macheta școlii, instrumente muzicale, diferite jucării din materiale reciclabile. Produsele finale ale elevilor au fost expuse în clasă sau pe holurile școlii. Prin reciclarea deșeurilor, elevii au învățat că se economisește materia primă naturală și se reduce cantitatea de energie și apă necesară fabricării de noi produse. Mesajul cadrelor didactice implicate a fost acela de a avea grija de deșeurile pe care le producem, căci impactul lor asupra mediului și a noastră nu este de trecut cu vederea.

 

ccdg035

ccdg036

ccdg037

ccdg038

ccdg040

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

 

Despre cookie click aici....