header CCDG

Scoala Gimnaziala "Ion Irimescu", Falticeni, Confectionare jucarii eco, Mai 2018

CONFECTIONAREA DE JUCARII ECO

Elevii din clasa I A (Școala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni, sub îndrumarea doamnei prof. Moroșan Silvia), au adus la școală cutii și role din carton. Mai întâi le-au sortat după formă și dimensiune, apoi au confecționat diferite jucării, lucrând pe grupe.

Dintre produsele realizate, s-a distins EcoRobotul, proiect al Echipei Îndemânaticii, pe care și elevii din celelalte grupe l-au apreciat în mod deosebit. Activitatea a fost una antrenantă și elevii au învățat că din carton se pot confecționa lucruri atractive și folositoare. Mai mult decât atât, copiii au înțeles că pot continua acest demers și acasă, utilizând și alte categorii de deșeuri.

ccdg246

ccdg247

ccdg248

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....