header CCDG

Prezentare Ziua Verde a Eco-Scolilor din Romania

Stimați profesori,

Vă așteptăm și în acest an școlar să plantați un copăcel de Ziua Verde a Eco-Școlilor din România – 29.10.2023, la ora 12.00, în cadrul Campaniei Ziua Verde a Eco-Școlilor din România.

Plantarea se va face la aceeași oră în toată țara, pentru a fi un act de participare comună a copiilor și tinerilor la o acțiune benefică pentru mediu!

Lansăm această invitație tuturor școlilor din România, indiferent dacă sunt înscrise ori nu în programele CCDG!

Participarea la campanie presupune să plantați un pom sau un arbust fructifer!

Fiecare clasă/grupă de elevi/copii poate avea un singur coordonator. Pot face plantări mai multe echipe/grupe dintr-o școală/grădiniță, fiecare cu coordonatorul său, care va trimite individual raportul, cu adresa personală de e-mail, dar și declarația GDPR.

NU ESTE NECESAR SĂ FACEȚI MAI ÎNTÂI ÎNSCRIEREA!

În perioada 29 oct. – 29 noiembrie 2023 se vor trimite către noi, pe e-mail:

  1. Raportul realizat după model

  2. O fotografie relevantă

  3. Declaraţia de autor al materialelor trimise, scanată după ce a fost completată și semnată de către coordonator.

Vă rugăm nu trimiteți mai mult de o fotografie, deoarece nu putem gestiona mesajele dacă se blochează email-ul. Nu acceptăm rapoarte după termen și nici rapoarte cu mai multe poze sau mesaje incomplete!!!

Cele trei documente vor fi trimise pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonatorii care ne vor trimite raportul în timp util (și nu după data menționată) vor beneficia de un Certificat de voluntar, pe care îl vom trimite pe e-mail. Pe certificat vor fi înscrise: nume coordonator, nume director, denumire școală. Pe baza acestuia, directorii unităților școlare pot elibera adeverințe tuturor participanților (elevi, alți participanți) la acțiunea pe care noi o girăm.

IMPORTANT!

Deoarece în această perioadă s-a stabilit o vacanță, acceptam ca plantările să se realizeze individual de către copii/tineri în grădina familiei/prietenilor. Profesorul coordonator va specifica acest lucru în raportul pe care îl va trimite. În plus, va specifica numărul de plantari realizate de clasa/grupa respectivă, dar ne va trimite o singură fotografie (cu una dintre plantări).

Dacă doriți să faceți plantarea cu grupa de copii/elevi după această dată, o puteți face, dar nu mai târziu de 30 nov. 2023, ultima zi de trimitere a raportului!

 

Vă mulțumim și vă dorim succes în activitatea dvs. de apărători ai mediului!

Vă sugerăm să plantați pomi fructiferi pentru ca acțiunea dvs. să aibă dublă utilitate!

Descarcare Documente (click pe linkurile de mai jos):

 

ECHIPA CCDG

Despre CCDG

CCDG este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, în  scopul unui mediu sustenabil.

Obiectivul nostru este de a oferi programe care promovează relaţii durabile între copii, adulţi şi mediul înconjurător, realizând că educaţia eficientă trebuie să se extindă dincolo de sala de clasă şi că principiile de ecologie, justiţie şi egalitate trebuie să fie evidente la toate nivelurile societǎţii.

Ne gasiti si pe:


Contact CCDG

  • CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE
  • Str. Barbu Lăutaru, Nr. 8, BL. 23, SC. B, Parter, AP. 56, sector 1, Bucureşti

    RELAŢII DIVERSE VOR FI SOLICITATE PRIN:

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • mobil: 0731.713.714

Adrese web pentru informații:

Alte site-uri ale CCDG:

Despre cookie click aici....